Vakantiewoning Renderklippen op de Veluwe

Heerlijk overnachten met of zonder paard

Faciliteiten

 • Een eigen keuken met koelkast.
 • Een badkamer met douche en een eigen toilet.
 • De woonkamer is uitgerust met TV, en WIFI.
 • Er zijn twee aparte slaapkamers op de bovenverdieping met op elke kamer 2 bedden die naast elkaar, maar ook los van elkaar geplaatst kunnen worden.
 • Het verblijf staat dicht bij de paardenstallen en heeft uitzicht op de paarden. Natuurlijk kunt u wanneer u wilt even een kijkje nemen in de stallen. Zo bent u altijd samen met uw paard.

Het vijfsterren gastenverblijf op de Renderklippen Hoeve bevindt zich op het terrein van een prachtige boerderij van de Familie Jager en is comfortabel ingericht en volledig geïsoleerd. De logeergelegenheid is vrijstaand, rietgedekt en heeft een eigen ingang. Het charmante verblijf heeft twee verdiepingen en de oppervlakte is ruim 60m2. Het gastenverblijf is geschikt voor vier personen.

Vakantiehuis Renderklippen is vrij gelegen in het prachtige bosgebied. Hier kunt u genieten van rust en de prachtige bossen met wandel-, ruiter- en fietspaden om de hoek.

Gastenverblijf met paardenstalling
Het verblijf staat naast de paardenstallen en heeft uitzicht op de paarden en de weide. Natuurlijk kunt u wanneer u wilt even een kijkje nemen in de stallen. Zo bent u altijd samen met uw paard. En lekker gemakkelijk, wij verzorgen uw paard(en).

De Renderklippen Hoeve grenst aan het ruiterpad tussen knooppunt 31 en 32 van het Paardenroute knooppuntennetwerk. Ook ligt de hoeve aan de Renderklippen Fietsroute tussen knooppunt 61 en 95. Deze route verbindt Heerde, Oene en Epe en heeft onderweg veel interessante afstappunten.

Overnachten Veluwe

Vakantiewoning Renderklippen Hoeve bevindt zich aan de Koepelweg 4 in Epe.

Indeling

Entree, hal met vide, sfeervolle woonkamer (totaal ca. 32 m²). Een praktische gietvloer en een mooie open keuken met moderne opstelling voorzien van inbouwapparatuur en een vaatwasser, een royale badkamer met douche, een separaat toilet en wastafel. 

Verdieping
Overloop met 2 slaapkamers.

Tuin
Fraai aangelegde bostuin met diverse terrassen en veel privacy met uitzicht op het bos!

Oprit
Meerdere auto' en trailers kunnen parkeren voor de woning aan een doodlopende weg.

Wetenswaardigheden
Perceel : 500 m² 
Inhoud : ca. 150 m³
Woonoppervlakte : ca. 64 m² 

Faciliteiten paardenstalling

 • 9 ruime paardenboxen, waarvan 6 van 4x3 meter en 3 van 3x3 meter.
 • Onbeperkt weidegang.
 • Royale vlasbodem in de stallen.
 • Onbeperkt gebruik maken van de rijbak met een droge en stabiele bodem.
 • Verwarmde paardendouches.
 • Mogelijkheid om gebruik te maken van een paddock.

Ook de paarden genieten van een heuse vakantie!

Energieneutraal!

De Renderklippen Hoeve is energieneutraal. Dit komt door de aanwezigheid van ondermeer 48 zonnepanelen, een warmtepomp, pelletkachel en zonneboilerplaten en goed geïsoleerde woningen. 

De Renderklippen Hoeve doet er alles aan om het milieu te sparen, zonder dat onze gasten inleveren op comfort en kwaliteit. Wij gaan hiermee een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist.

Zo gaan onze accommodaties altijd zuinig om met energie en water. Denk hierbij aan het gebruik van zonnepanelen, spaarlampen en lichtsensoren.

Er wordt niet meer gewassen dan nodig is en er worden milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen gebruikt. En dit allemaal met een bijzondere aandacht die niet alleen uw comfortgevoel bevordert, maar dus ook voor het behoud van natuur en milieu.

 

Luxe Paardentaxi |Veluwe | Epe

Haal- en brengservice

Wilt u met uw paard op vakantie, maar heeft u geen vervoer voor uw paard? Wij verzorgen dit graag voor uw. Wij beschikken over een Renault Master en het juiste rijbewijs om uw paard(en) te mogen vervoeren. Wij doen dit onder de naam Luxe Paardentaxi.

Ga naar de website

Ontdek Natuurgebied De Renderklippen

Reserveren
Aanmelden nieuwsbrief

Bij het verzenden van uw gegegevens gaat u akkoord met ons privacybeleid.

Aanmelden
Contact

Koepelweg 4
8161 NJ EPE
Nederland

 • Ruud Jager voor Planning/ reserveringen en financiën
  06-48078860 
 • Helga Jager voor Hospitality en gastvrouw tijdens uw verblijf
   06-22971176 

info@renderklippenhoeve.nl
www.renderklippenhoeve.nl

Copyright © 2018 Renderklippen Hoeve.
Website ontwikkeling Lekker Praktisch