Paardenstalling Veluwe - overnachten met paard

Paardenstalling in Epe op de Veluwe

Met of zonder overnachtng

Paardrijden Veluwe

Vanaf de boerderij rijdt u met uw paard(en) direct en veilig de bossen in. U hoeft geen gevaarlijke wegen over te steken, u bent meteen in het bos. 

De Renderklippen Hoeve grenst aan het ruiterpad tussen knooppunt 31 en 32 van het Paardenroute knooppuntennetwerk. De Renderklippen Hoeve heeft eindeloos veel mogelijkheden. Alle ruiterpaden rondom de Hoeve zijn gemarkeerd met knooppunten-bordjes, zodat u de mooiste routes rijdt en altijd weet waar u zich bevindt. Richting zuid gaan de ruiter-/menpaden over de prachtige Tongerense heide en bossen, met een uitloop naar het Kroondomein. Richting noord gaan de ruiter-/ menpaden door mooie bossen naar de Renderklippen (heide) in Heerde. Ook ligt de hoeve aan de Renderklippen Fietsroute tussen knooppunt 61 en 95. Deze route verbindt Heerde, Oene en Epe en heeft onderweg veel interessante afstappunten.

Paardenstalling in de Veluwe met onbeperkte weidegang bij de Renderklippen Hoeve. Zo geniet u met uw paard optimaal van de natuur en rust in de omgeving van de Veluwe. Ook is het bij Renderklippen Hoeve mogelijk om te paardrijden met overnachting.

Gastenverblijf met paardenstalling
Paardenstalling tijdens uw vakantie of verblijf bij een van de vakantiewoningen van de Renderklippen Hoeve is voor ons vanzelfsprekend. Natuurlijk kunt u uw paard veilig en dicht bij uw gastenverblijf stallen. Zo bent u altijd samen met uw paard, deze paardenstalling ligt midden in de Veluwe met verschillende paardenroutes vlakbij het verblijf. 

Paardenstalling Renderklippen Hoeve heeft 9 ruime boxen, waarvan 6 van 4 bij 3 meter en 3 van 3 bij 3 meter beschikbaar. Ook kunt u met uw paarden onbeperkt gebruik maken van weidegang. De stallen hebben een royale vlasbodem. U kunt tevens onbeperkt gebruik maken van de rijbak met een droge en stabiele bodem. Wilt u gebruik maken van een paddock? Dan behoort dit tot de mogelijkheden.

Na de rit kunt u uw paard in onze speciale verwarmde douche wassen. Heeft u andere wensen of verzoeken dan kunt u deze natuurlijk kenbaar maken en proberen wij om zoveel mogelijk hieraan te voldoen.

Heeft u nog vragen?
Wij helpen u graag bij uw keuze.
Telefoonnummer: 06-48078860 / 06-22971176 of mail naar: info@renderklippenhoeve.nl

Aanmelden nieuwsbrief

Bij het verzenden van uw gegegevens gaat u akkoord met ons privacybeleid.

Aanmelden
Contact

Koepelweg 4
8161 NJ EPE
Nederland

  • Ruud Jager voor Planning/ reserveringen en financiën
    06-48078860 
  • Helga Jager voor Hospitality en gastvrouw tijdens uw verblijf
     06-22971176 

info@renderklippenhoeve.nl
www.renderklippenhoeve.nl

Copyright © 2018 Renderklippen Hoeve.
Website ontwikkeling Lekker Praktisch