Paardenstalling
paardenstalling-veluwe.jpg

Paardenstalling in de Veluwe met onbeperkte weidegang bij de Renderklippen Hoeve. Zo geniet u met uw paard optimaal van de natuur en rust in de omgeving van de Veluwe. Ook is het bij Renderklippen Hoeve mogelijk om te paardrijden met overnachting.

Vakantiestalling van uw paard

Paardenstalling tijdens uw vakantie of verblijf bij de Renderklippen Hoeve is voor ons vanzelfsprekend. Natuurlijk kunt u uw paard veilig en dicht bij uw gastenverblijf stallen. Zo bent u altijd samen met uw paard, deze paardenstalling ligt midden in de Veluwe gelegen met verschillende paardenroutes vlakbij het verblijf. 

De Renderklippen Hoeve heeft 5 royale boxen van 4 bij 3 meter beschikbaar. Ook heeft u voor uw paard(en) onbeperkt gebruik van weidegang. De stallen hebben een royale strobodem. Heeft u andere wensen of verzoeken kunt u deze natuurlijk kenbaar maken en proberen wij om zoveel mogelijk hieraan te voldoen.


 Stalling en onbeperkte weidegang bij de Renderklippen Hoeve

Heeft u nog vragen?
Wij helpen u graag bij uw keuze.
Telefoonnummer: 06-22971176 / 06-48078860 of mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wilt u reserveren?
Omdat wij dagelijks ons reserveringensysteem raadplegen krijgt u binnen 48 uur bericht of uw reservering geplaatst kan worden.
Let op: Alleen wanneer uw reservering door ons is bevestigd is deze definitief. Mocht u onverhoopt geen reactie hebben ontvangen wilt u dan even contact met ons opnemen?

Online reserveren

Reserveren

Reserveer direct bij De Renderklippen Hoeve in Epe voor een heerlijke paardenvakantie in een vijfsterren gastenverblijf.

Online reserveren

HAAL & BRENGSERVICE

Paardenroute knooppuntennetwerk

paardenroute

In Media

De Renderklippen Hoeve

De Renderklippen Hoeve organiseert overnachten met paard in de Veluwe. Zo kunt u in de mooiste omgevingen van de Veluwe paardrijden. Ook verzorgd de Renderklippen Hoeve paardenstalling, hiermee kunt u optimaal gebruik maken van paardrijden met overnachting in de plaats Epe.

Adresgegevens: Koepelweg 4 8161 NJ  EPE

Telefoonnummers: 06-22971176 / 06-48078860

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Klanten Referenties

Ruud en Helga We hebben bijzonder genoten van jullie gast vrijheid en de accommodatie. Wij komen graag hier weer een keer terug. Bedankt groetjes Cynthia, Miranda en Adinda

Cynthia
Aug 08, 2015