Over ons
over-de-renderklippen-hoeve.jpg

Op vakantie met uw paard op de Veluwe bij De Renderklippen Hoeve

De Renderklippen Hoeve is een charmante boerderij gelegen aan de bosrand van Epe met een vrijstaand gastenverblijf en ruime stallen. De Hoeve heeft royale parkeergelegenheid en voldoende mogelijkheden om de paarden op te zadelen en in te spannen voor een heerlijke rit door de bosrijke omgeving. Het gastenverblijf is een charmant rietgedekt chalet met twee verdiepingen en twee slaapkamers, een eigen keuken, badkamer en woonkamer met openslaande terrasdeuren.

 

Het vertrekpunt voor een heerlijke vakantie met uw paard

De Renderklippenhoeve is het ideale vertrekpunt voor een heerlijke buitenrit over de Veluwe. De ruiter- en menpaden beginnen direct aan de boerderij.

 

Helga & Ruud Jager en zoon Damian en dochter Ruby wonen op De Renderklippen Hoeve. Allen zijn graag met paarden bezig en kennen daardoor de omgeving op en top, zowel te paard als ingespannen voor de koets. Buitenrijden is een van de grootste geneugten in de omgeving. 

Bij de Renderklippen Hoeve is ook een buitenbak aanwezig waar gebruik van gemaakt kan worden.

 


Heeft u nog vragen?
Wij helpen u graag bij uw keuze.
Telefoonnummer: 06-22971176 / 06-48078860 of mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wilt u reserveren?
Omdat wij dagelijks ons reserveringensysteem raadplegen krijgt u binnen 48 uur bericht of uw reservering geplaatst kan worden.
Let op: Alleen wanneer uw reservering door ons is bevestigd is deze definitief. Mocht u onverhoopt geen reactie hebben ontvangen wilt u dan even contact met ons opnemen? Online reserveren

Reserveren?

Wilt u ook een weekend lekker weg?

Maak dan een reservering!

klik hier om te reserveren

Inspiratie nodig?

Wilt u meer zien van de Renderklippe Hoeve?

Klik dan op onderstaande link.

Ja, ik wil meer zien!

Klanten referenties!

Benieuwd hoe onze gasten alles hebben beleefd?

Lees hier de referenties.

Reserveren

Reserveer direct bij De Renderklippen Hoeve in Epe voor een heerlijke paardenvakantie in een vijfsterren gastenverblijf.

Online reserveren

HAAL & BRENGSERVICE

Paardenroute knooppuntennetwerk

paardenroute

In Media

De Renderklippen Hoeve

De Renderklippen Hoeve organiseert overnachten met paard in de Veluwe. Zo kunt u in de mooiste omgevingen van de Veluwe paardrijden. Ook verzorgd de Renderklippen Hoeve paardenstalling, hiermee kunt u optimaal gebruik maken van paardrijden met overnachting in de plaats Epe.

Adresgegevens: Koepelweg 4 8161 NJ  EPE

Telefoonnummers: 06-22971176 / 06-48078860

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Klanten Referenties

Beste Ruud en Helga We hebben genoten van deze mooie plek, de omgeving en jullie gast vrijheid. Bedankt voor de goede zorgen voor onze paarden en de prachtige rit op zondag. Een plekje om te onthouden! Groeten Stefan en Jaqeuline Jan en Maut Pauline en Nils

Stefan
Oct 19, 2015