Deze website maakt gebruik van cookies

Door gebruik te maken van deze website, geeft u aan akkoord te gaan met ons Privacy- en cookiebeleid.

Akkoord

Vakantiewoningen in Epe op de Veluwe

Heerlijk overnachten met of zonder paard

Vakantiewoning Betuwe | op vakantie met paard | Renderklippenhoeve

Vakantiewoning Renderklippen

Het charmante verblijf heeft twee verdiepingen en de oppervlakte is ruim 60 m2. Het gastenverblijf is geschikt voor vier personen. Ideaal voor een vakantie met uw paard!

Bekijken RESERVEREN
Vakantiewoning Jagers Huys | Epe | Veluwe | op vakantie met paard

Vakantiewoning Jagers Huys

Het is een prachtig gelegen woning met carport en berging op een royaal perceel eigen grond van ca 650 m².

Bekijken RESERVEREN
Sprengenhof_Epe_Op vakantie met paard_vakantiewoning Veluwe

Vakantiewoning Sprengen

Mooie vakantiewoning met carport en berging op een perceel van ca 500 m².  Ook uw hond is hier meer dan welkom!

Bekijken Reserveren
Holidayhouse Bonaire_op vakantie naar Bonaire

Vakantiewoning Holiday House Bonaire

Naast onze vakantiewoningen in Epe, beschikken wij over een prachtige vakantiewoning in Bonaire, met alle gewenste luxe.

Bekijken RESERVEREN

Op vakantie met uw paard

Paardrijden Veluwe

Vanaf de boerderij De Renderklippen Hoeve rijdt u met uw paard(en) direct en veilig de bossen in. U hoeft geen gevaarlijke wegen over te steken, u bent meteen in het bos!

De Renderklippen Hoeve grenst aan het ruiterpad tussen knooppunt 31 en 32 van het Paardenroute knooppuntennetwerk. De Renderklippen Hoeve heeft eindeloos veel mogelijkheden. Alle ruiterpaden rondom de Hoeve zijn gemarkeerd met knooppunten-bordjes, zodat u de mooiste routes rijdt en altijd weet waar u zich bevindt. Richting zuid gaan de ruiter-/menpaden over de prachtige Tongerense heide en bossen, met een uitloop naar het Kroondomein. Richting noord gaan de ruiter-/ menpaden door mooie bossen naar de Renderklippen (heide) in Heerde. Ook ligt de hoeve aan de Renderklippen Fietsroute tussen knooppunt 61 en 95. Deze route verbindt Heerde, Oene en Epe en heeft onderweg veel interessante afstappunten.

Met uw paard op vakantie en samen overnachten en genieten van de prachtige natuur op de Veluwe? Dat kan op de Renderklippen Hoeve, een prachtige boerderij in Epe. Ontspannen en veilig rijden over een overzichtelijk knooppuntennetwerk van ruiterpaden en na afloop genieten van een aangenaam en comfortabel vijfsterren gastenverblijf met stalling en onbeperkte weidegang voor uw paard! Dit is de ideale manier voor het overnachten met uw paard. 

Gastenverblijf met paardenstalling
Met uw paard op vakantie en samen overnachten en genieten van de prachtige natuur op de Veluwe. Dat kan bij de Renderklippen Hoeve, een prachtige boerderij in Epe. Ontspannen en veilig rijden over een overzichtelijk knooppuntennetwerk van ruiterpaden en na afloop genieten van een aangenaam en comfortabel vijfsterren gastenverblijf met stalling en onbeperkte weidegang voor uw paard. Dit is de ideale manier voor het overnachten met uw paard, ook is het mogelijk het paardrijden met overnachting vroeg van te voren te reserveren.

Overnachten Veluwe

Natuurlijk kunt u ook geheel ontspannen overnachten in een van onze drie exclusieve vakantiewoningen in de Veluwe. U kunt een keuze maken in het overnachten bij het gastenverblijf vakantiewoning Renderklippenvakantiewoning Sprengen en vakantiewoning Jagers Huys. In deze riante woningen kunt u optimaal overnachten in de Veluwe.

Kortom, een heerlijke paardrij- of fietsvakantie begint bij De Renderklippen Hoeve in Epe!

Paardrijden Veluwe - overnachten veluwe met paard
Energieneutraal!

De Renderklippen Hoeve is energieneutraal. Dit komt door de aanwezigheid van ondermeer 48 zonnepanelen, een warmtepomp, pelletkachel en zonneboilerplaten en goed geïsoleerde woningen. 

De Renderklippen Hoeve doet er alles aan om het milieu te sparen, zonder dat onze gasten inleveren op comfort en kwaliteit. Wij gaan hiermee een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist.

Zo gaan onze accommodaties altijd zuinig om met energie en water. Denk hierbij aan het gebruik van zonnepanelen, spaarlampen en lichtsensoren.

Er wordt niet meer gewassen dan nodig is en er worden milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen gebruikt. En dit allemaal met een bijzondere aandacht die niet alleen uw comfortgevoel bevordert, maar dus ook voor het behoud van natuur en milieu.

 

Extra services

Paardenstalling Epe | Veluwe

Paardenstalling

Paardenstalling met onbeperkte weidegang tijdens uw verblijf is mogelijk bij ons.

Bekijken
Luxe Paardentaxi |Veluwe | Epe

Luxe paardentaxi

Geen vervoer voor uw paard naar en van uw vakantieadres? Wij organiseren dit voor u!

Bekijken
Paardrijden Veluwe | Vakantiewoning Veluwe | op vakantie met paard

Paardrijden Veluwe

140 kilometer ruiterpad door  uitgestrekte bossen en mooie heidevelden. 

Bekijken

Klanten over de Renderklippen Hoeve

Wilt u ook een recensie delen of andere lezen? klik hier.

"Wat een top service! We hebben afgelopen midweek genoten van onze vakantie met de paarden!
Wat een gastvrijheid, luxe en verzorging voor mens en paard. Helga en Ruud, wij hebben genoten! Dank je wel."

Madieke Visser - Heemskerk

"Afgelopen week voor de 2e keer bij jullie vakantie gevierd en wat was het weer geweldig! Zo'n fijne plek...niet alleen voor ons maar ook zeker t paard en onze hond Joep hebben een 'vijf sterren' week gehad! Beter dan dit ga je het niet vinden. Nogmaals Bedankt voor alles! We komen zeker weer terug!"

Vivian Zwanenburg van Duijn

"Samen met de paardjes hebben we 4 top dagen gehad. Een super locatie, prachtig ruim huisje en top verzorging van de paarden! Helga en Ruud jullie zorgden er voor dat wij ons direct welkom voelden en zowel wij als de paarden kwamen niets tekort! Bedankt, we hebben genoten!"

Pauline Kampinga

Ontdek Natuurgebied De Renderklippen

Reserveren

Paardenroute - Knooppuntennetwerk

paardenroutes Epe Veluwe | Renderklippen Hoeve
Meer lezen

ivn Gastheer van het landschap

Meer lezen

Epe 100% wild

Meer lezen

Copyright © 2021 Renderklippen Hoeve.
Website ontwikkeling Lekker Praktisch