Nieuws

De Renderklippenhoeve is sinds 30 maart 2017 gecertificeerd gastheer van het landschap geworden.

Als je denkt alles van de Veluwe te weten dan kom je in eerste instantie bedrogen uit. Willen wij goed gastheerschap tonen aan onze gasten dan moet er wel bijgespijkerd worden. En dat hebben we gedaan.

Vanaf 1 mei 2016 kunt u ook gebruik maken van onze tweede vakantiewoning, welke schuin tegenover de Renderklippenhoeve is. Dit is een een vrijstaande 6 persoons woning waar je met je paard en zonder paard heerlijk kan verblijven. U stalt uw paard op de Renderklippenhoeve en kan volop genieten van ruimte, rust en veel natuur.

Kijk voor uw keuze op de 2 gastenverblijven

 

Magazine Hoefslag was op bezoek bij De Renderklippen Hoeve en maakte een reportage.

Helaas staan in het artikel de vermelde prijzen verkeerd. Deze zijn lager dan in het arrangement te lezen is.

Ontdek hier onze actuele prijzen.

De Renderklippenhoeve in Hoefslag

Reserveren

Reserveer direct bij De Renderklippen Hoeve in Epe voor een heerlijke paardenvakantie in een vijfsterren gastenverblijf.

Online reserveren

HAAL & BRENGSERVICE

Paardenroute knooppuntennetwerk

paardenroute

In Media

De Renderklippen Hoeve

De Renderklippen Hoeve organiseert overnachten met paard in de Veluwe. Zo kunt u in de mooiste omgevingen van de Veluwe paardrijden. Ook verzorgd de Renderklippen Hoeve paardenstalling, hiermee kunt u optimaal gebruik maken van paardrijden met overnachting in de plaats Epe.

Adresgegevens: Koepelweg 4 8161 NJ  EPE

Telefoonnummers: 06-22971176 / 06-48078860

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Klanten Referenties

Mooi huisje - prima uitvalspunt voor wandelen en fietsen. Lekker dicht bij de paarden - maar ze slapen niet zo stil als je zou verwachten (en de haan is ook vroeg op). Nog een puntje van aandacht: de badkamer kan een paar haakjes en een plankje gebruiken. Weinig werk en zoveel handiger! Prachtig...

Roelie/ Frans
Oct 20, 2013