Inspiratie foto's - Recreatie

Per paard of per koets over de Veluwe rijden is een ongekend mooie ervaring die u niet snel vergeet. Zeker in combinatie met een overnachting samen met uw paard is het dubbel genieten, het ultieme vakantie gevoel.

De Renderklippen Hoeve is de ideale plek om te starten voor een onvergetelijk tocht door de bossen, over heidevelden of de uitgestrekte zandverstuivingen. Na afloop geniet u in het gastenverblijf of op het terras met uitzicht op de paarden van een heerlijk drankje en komt u weer heerlijk bij van een actieve en geslaagde vakantiedag.

Reserveren

Reserveer direct bij De Renderklippen Hoeve in Epe voor een heerlijke paardenvakantie in een vijfsterren gastenverblijf.

Online reserveren

HAAL & BRENGSERVICE

Paardenroute knooppuntennetwerk

paardenroute

In Media

De Renderklippen Hoeve

De Renderklippen Hoeve organiseert overnachten met paard in de Veluwe. Zo kunt u in de mooiste omgevingen van de Veluwe paardrijden. Ook verzorgd de Renderklippen Hoeve paardenstalling, hiermee kunt u optimaal gebruik maken van paardrijden met overnachting in de plaats Epe.

Adresgegevens: Koepelweg 4 8161 NJ  EPE

Telefoonnummers: 06-22971176 / 06-48078860

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Klanten Referenties

Lieve Ruud en Helga Ondanks onze obstakels op privé gebied hebben we genoten van ons midweekje bij jullie. Een prachtig huisje, fijne bedden een schitterende locatie. Heerlijke rust, zowel voor ons als voor de paarden. Puk was ook niet blij dat we vandaag weer naar huis gaan. Wij komen zeker e...

Marvin
Jun 08, 2015