Woning Renderklippen
gastenverblijf-renderklippen-hoeve.jpg

Sfeervolle overnachting op de Veluwe in een charmant chalet

Het vijfsterren gastenverblijf op de Renderklippen Hoeve is comfortabel ingericht en volledig geïsoleerd. De logeergelegenheid is vrijstaand, rietgedekt en heeft een eigen ingang.

Het charmante verblijf heeft twee verdiepingen en de oppervlakte is ruim 60 m2. Het gastenverblijf is geschikt voor vier personen.

De faciliteiten van de locatie:

  • Een eigen keuken met koelkast.
  • Een badkamer met douche en een eigen wc.
  • De woonkamer is uitgerust met TV en WIFI.
  • Er zijn twee aparte slaapkamers op de bovenverdieping met op elke kamer 2 bedden die naast elkaar, maar ook los van elkaar geplaatst kunnen worden.

Het verblijf staat dicht bij de paardenstallen en heeft uitzicht op de paarden. Natuurlijk kunt u wanneer u wilt even een kijkje nemen in de stallen. Zo bent u altijd samen met uw paard.

 


Heeft u nog vragen?
Wij helpen u graag bij uw keuze.
Telefoonnummer: 06-22971176 / 06-48078860 of mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wilt u reserveren?
Omdat wij dagelijks ons reserveringensysteem raadplegen krijgt u binnen 48 uur bericht of uw reservering geplaatst kan worden.
Let op: Alleen wanneer uw reservering door ons is bevestigd is deze definitief. Mocht u onverhoopt geen reactie hebben ontvangen wilt u dan even contact met ons opnemen? Online reserveren

Reserveren

Reserveer direct bij De Renderklippen Hoeve in Epe voor een heerlijke paardenvakantie in een vijfsterren gastenverblijf.

Online reserveren

HAAL & BRENGSERVICE

Paardenroute knooppuntennetwerk

paardenroute

In Media

De Renderklippen Hoeve

De Renderklippen Hoeve organiseert overnachten met paard in de Veluwe. Zo kunt u in de mooiste omgevingen van de Veluwe paardrijden. Ook verzorgd de Renderklippen Hoeve paardenstalling, hiermee kunt u optimaal gebruik maken van paardrijden met overnachting in de plaats Epe.

Adresgegevens: Koepelweg 4 8161 NJ  EPE

Telefoonnummers: 06-22971176 / 06-48078860

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Klanten Referenties

Beste famillie Jager, In een woord: FAN-TAS-TISCH!!!!!! Alles uitstekend; heel schoon huisje, prachtige grote stallen, en groot stuk land voor de paarden. Een echte aanrader voor mens en paard! Groetjes, Roelie en Kirsten

Roelie en Kirsten
Aug 07, 2014