Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden van de Renderklippenhoeve en voor de bijbehorende vakantiewoningen Renderklippen (4 personen), Jagers Huys (6 personen), Sprengen (6 personen) en Cornelia (6 personen).

Wij vinden het leuk wanneer u een aantal dagen op de Renderklippenhoeve verblijft. Om te zorgen dat alles naar uw en onze wens gaat, hebben we een aantal zaken op papier gezet. De Renderklippenhoeve levert onderdak aan gasten, eventueel met hun paard.

Het verblijf op de Renderklippenhoeve

 • Bij de prijs van het verblijf in een van onze vier woningen is een knooppuntenroutekaart inbegrepen.
 • De hoeslakens, dekbedovertrekken, kussenslopen en handdoeken kunt u zelf meenemen voor de woning Jagers Huys en Sprengen. Optioneel kunt u dit erbij huren. Voor de woning Cornelia en Renderklippen is dit verplicht om erbij te huren. In de woning Renderklippen zijn er 2 slaapkamers, voorzien van 2 boxsprings in de maat 90 x 200 en 2 boxsprings in de maat 90 x 220. In overleg kunt u tegen meer een meerprijs ook linnengoed huren. In de woning Jagers Huys zijn er 3 slaapkamers waarvan 2 kamers voorzien van 2 boxsprings in de maat 90 x 220 cm en de 3e slaapkamer is voorzien van een stapelbed in de maat 90 x 200. Bij de woning Sprengen zijn er 3 slaapkamers waarvan 2 kamers voorzien van 2 bedden in de maat 90 x 200 cm en de 3e slaapkamer is voorzien van een stapelbed in de maat 90 x 200. In de woning Cornelia zijn er 3 slaapkamers waarvan 1 slaapkamer is voorzien van 1 boxspring in de maat 180 x 210 cm, 1 slaapkamer is voorzien van 2 losse boxsprings in de maat 90 x 210 cm en de 3e slaapkamer is voorzien 2 losse boxsprings 90 x 200 cm.
 • De Renderklippenhoeve hanteert voor alle woningen binnenshuis en in de stallen een niet-rokenbeleid. Buiten roken is toegestaan, maar gezien de bosrijke omgeving doet de huurder dit op eigen verantwoordelijkheid.
 • Het is niet toegestaan om open vuur te maken, zonder voorgaande afspraken hieromtrent met de verhuurder.
 • Honden zijn welkom in de woningen Jagers Huys, Sprengen en Renderklippen. Bij de woning Cornelia zijn honden niet welkom.
 • De Renderklippenhoeve aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade in verband met diefstal, verduistering of verlies van zaken welke zich in de gehuurde ruimte(n) van de vakantiewoningen of op het terrein van de Renderklippenhoeve alsook op het terrein van het Jagers Huys, de Sprengen en Cornelia bevinden.
 • Van de gasten van de Renderklippenhoeve wordt verwacht dat zij verantwoordelijk en oplettend met de geboden spullen omgaan. Eventuele schade wordt op de huurder verhaald.
 • Gebreken die opgemerkt worden tijdens het verblijf dienen zo spoedig mogelijk gemeld te worden aan de eigenaren.
 • U huurt het huis per dag. U kunt de woningen in op de gereserveerde dag vanaf 13.00 uur. Parkeren van de trailers geschied op de Koepelweg 4 Epe. Voor alle 4 de woningen is er een verplichte eindschoonmaak. De uitchecktijd uit de vakantiewoning is tussen 10.00-10.30 uur. Jullie kunnen op de laatste dag nog wel een bosrit maken maar verzoeken jullie vriendelijk om uiterlijk 12.30 uur van ons terrein te zijn, omdat er dan eventueel nieuwe gasten arriveren. 

De paarden en het verblijf op de Renderklippenhoeve

 • Bij de prijs van de stalling is het voer, het strooisel en weidegang inbegrepen.
 • Tijdens het verblijf bij de Renderklippen Hoeve kunnen er maximaal 9 paarden worden gestald voor de 4 woningen samen.
 • De Renderklippenhoeve verzorgt het water en het voer voor de paarden en één keer per dag worden de stallen uitgemest. De paarden worden in de ochtend gevoerd met een sportbrok en hooi. In de avond krijgen de paarden muesli. Tussendoor wordt er hooi bijgevoerd. Tussen 22.00 en 23.00 uur voeren we de laatste keer hooi op die dag. Als uw paard speciale dieetwensen heeft, dan wordt u verzocht om dit zelf mee te nemen.
 • De Renderklippenhoeve stelt zich niet aansprakelijk voor een ziekte of een besmetting die een paard bij de Renderklippenhoeve zou hebben opgelopen. De eigenaar/gebruiker van het paard dient hierin zijn eigen verantwoording te nemen.
 • Paarden die hoesten, ziek zijn of een besmettelijke ziekte hebben, worden niet op het erf van de Renderklippenhoeve toegelaten. De verantwoording hiervoor ligt bij de eigenaar/gebruiker van het paard.
 • Het stallen van een paard en het gebruik van weidegang op de Renderklippenhoeve gebeurt voor eigen rekening en risico. Mocht uw paard kreupel worden tijdens het verblijf dan wijst de Renderklippenhoeve alle aansprakelijkheid van zich af, dit is te allen tijde voor uw eigen rekening en risico. Wij stellen ons niet aansprakelijk voor schade die voortkomt uit het gebruik van de faciliteiten of het voer.
 • Paarden die bij ons gestald worden, dienen op tijd ontwormd te zijn en op tijd hun inenting te hebben gehad, volgens de algemene richtlijnen van dierenartsen.

Annulering door de klant, omboeking, of vervanging personen

 • U kunt ten alle tijde annuleren. Bepalend voor annulering is het moment van ontvangst van de annulering bij de Renderklippenhoeve. De huurder wordt aangeraden om per email te annuleren.
 • Indien u wilt annuleren, dan kan de Renderklippenhoeve compensatie berekenen voor de verhuurperiode en onkosten. Bij de berekening van de compensatie wordt rekening gehouden met de gereserveerde huur en het mogelijke gebruik andere services van de reservering. Het bedrag van de annuleringskosten bedraagt: 
  ■ voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 30% van de reissom;
  ■ In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 60% van de reissom.
  ■ In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de reissom;
  ■ voor latere annulering of bij het niet verschijnen wordt de volledige prijs in rekening gebracht.

 De reservering bij de Renderklippenhoeve

 • Reserveren geschiedt telefonisch of per e-mail en op basis van beschikbaarheid. Bij het maken van de reservering noteren wij uw adresgegevens om u te kunnen bereiken bij eventuele vragen.
 • Betaling geschiedt voor alle 4 de woningen middels een gespecificeerde factuur. Betaling van de volledige huursom dient te
  worden overgemaakt op de bankrekening zoals vermeld op de factuur, binnen 30 dagen na ontvangst van de factuur. Indien het
  vakantieverblijf vóór deze periode aanvangt, dient het bedrag tenminste één week voor aankomst te zijn voldaan. Bij de woning Sprengen dient u eventuele kosten naast de huur van de vakantiewoning zoals gehuurd linnengoed, schoonmaakkosten en de huur van de stallen bij aankomst contant af te rekenen aan de beheerder. Bij de woningen Renderklippen, Jagers Huys en Cornelia is dit meegenomen op de factuur.
 • Na ontvangst van de orderbevestiging gaat u akkoord met de meegezonden Algemene Voorwaarden.
 • De Renderklippenhoeve behoud zich ten alle tijden het recht voor bij gewijzigde omstandigheden de boeking eenzijdig te kunnen
  annuleren. De woningnamen Jagers Huys, Sprengen en Cornelia bevinden zich op het park “Eper Sprengen”. Mocht er om welke reden dan ook deze woning niet beschikbaar zijn dan behouden wij ons het recht voor om een vergelijkbare woning op het park “Eper Sprengen” te verhuren.
 • Alle prijzen op de site www.renderklippenhoeve.nl vermeld zijn geldig t/m 31 december 2021.

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing voor het jaar 2021, met behoud van alle rechten.

Copyright © 2021 Renderklippen Hoeve.
Website ontwikkeling Lekker Praktisch