Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden van de Renderklippenhoeve en voor de bijbehorende vakantiewoningen Jagers Huys (6 personen), Cornelia (6 personen) en Antonia (4 personen). De woningen Antonia en Cornelia worden verhuurd i.s.m. een partner.

Wij vinden het leuk wanneer u een aantal dagen bij ons verblijft. Om te zorgen dat alles naar uw en onze wens gaat, hebben we een aantal zaken op papier gezet. De Renderklippenhoeve levert onderdak aan gasten, eventueel met hun paard.

Het verblijf 

 • De hoeslakens, dekbedovertrekken, kussenslopen en handdoeken kunt u zelf meenemen voor de woning Jagers Huys. Optioneel kunt u dit erbij huren. Voor de woning Cornelia en Antonia is dit verplicht om erbij te huren. In de woning Antonia zijn er 2 slaapkamers, voorzien van 2 boxsprings in de maat 90 x 200 en 2 boxsprings in de maat 90 x 220. In overleg kunt u tegen meer een meerprijs ook linnengoed huren. In de woning Jagers Huys zijn er 3 slaapkamers waarvan 2 kamers voorzien van 2 boxsprings in de maat 90 x 220 cm en de 3e slaapkamer is voorzien van een stapelbed in de maat 90 x 200. In de woning Cornelia zijn er 3 slaapkamers waarvan 1 slaapkamer is voorzien van 1 boxspring in de maat 180 x 210 cm, 1 slaapkamer is voorzien van 2 losse boxsprings in de maat 90 x 210 cm en de 3e slaapkamer is voorzien 2 losse boxsprings 90 x 200 cm.
 • Voor alle woningen binnenshuis en in de stallen een niet-rokenbeleid. Buiten roken is toegestaan, maar gezien de bosrijke omgeving doet de huurder dit op eigen verantwoordelijkheid.
 • Het is niet toegestaan om open vuur te maken, zonder voorgaande afspraken hieromtrent met de verhuurder.
 • Honden zijn welkom in de woningen Jagers Huys en Antonia. Bij de woning Cornelia zijn honden niet welkom.
 • De Renderklippenhoeve aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade in verband met diefstal, verduistering of verlies van zaken welke zich in de gehuurde ruimte(n) van de vakantiewoningen of op het terrein van de paardenstallen (Koepelweg 4) alsook op het terrein van het Jagers Huys en Cornelia bevinden.
 • Van de gasten van de Renderklippenhoeve wordt verwacht dat zij verantwoordelijk en oplettend met de geboden spullen omgaan. Eventuele schade wordt op de huurder verhaald.
 • Gebreken die opgemerkt worden tijdens het verblijf dienen zo spoedig mogelijk gemeld te worden aan de eigenaren.
 • U huurt het huis per dag. U kunt op de gereserveerde dag tussen 14.00 uur en 18.00 uur inchecken. Parkeren van de trailers geschied op de Koepelweg 4 Epe. Voor alle 4 de woningen is er een verplichte eindschoonmaak. De uitchecktijd uit de vakantiewoning is tussen 08.00-10.30 uur. Jullie kunnen op de laatste dag nog wel een bosrit maken, in overleg met staleigenaar, maar verzoeken jullie vriendelijk om uiterlijk 12.00 uur van het terrein te zijn, omdat er dan eventueel nieuwe gasten arriveren. 

De paarden en het verblijf bij de paardenstallen

 • Bij de prijs van de stalling is het voer, het strooisel en weidegang inbegrepen.
 • Tijdens het verblijf kunnen er maximaal 12 paarden worden gestald voor de 4 woningen samen.
 • De paarden worden gestald op de Koepelweg 4 in Epe en worden verzorgt door onze samenwerkingspartner, de richtlijnen van de eigenaren dient u ten allen tijde op te volgen.
 • De paarden worden verzorgd. Er is schoon water, er wordt gevoerd en één keer per dag worden de stallen uitgemest. De paarden worden in de ochtend gevoerd met een sportbrok en hooi. In de avond krijgen de paarden muesli. Tussendoor wordt er hooi bijgevoerd. Tussen 22.00 en 23.00 uur wordt de laatste keer hooi op die dag. Als uw paard speciale dieetwensen heeft, dan wordt u verzocht om dit zelf mee te nemen.
 • Wij zijn niet aansprakelijk voor een ziekte of een besmetting die een paard bij de paardenstallen zou hebben opgelopen. De eigenaar/gebruiker van het paard dient hierin zijn eigen verantwoording te nemen.
 • Paarden die hoesten, ziek zijn of een besmettelijke ziekte hebben, worden niet op het erf bij de paardenstallen toegelaten. De verantwoording hiervoor ligt bij de eigenaar/gebruiker van het paard.
 • Het stallen van een paard en het gebruik van weidegang gebeurt voor eigen rekening en risico. Mocht uw paard kreupel worden tijdens het verblijf dan wijzen wij alle aansprakelijkheid van ons af, dit is te allen tijde voor uw eigen rekening en risico. Wij stellen ons niet aansprakelijk voor schade die voortkomt uit het gebruik van de faciliteiten of het voer.
 • Paarden die gestald worden, dienen op tijd ontwormd te zijn en op tijd hun inenting te hebben gehad, volgens de algemene richtlijnen van dierenartsen.

Annulering door de klant, omboeking, of vervanging personen

 • U kunt ten alle tijde annuleren. Bepalend voor annulering is het moment van ontvangst van de annulering bij de Renderklippenhoeve. De huurder wordt aangeraden om per email te annuleren.
 • Indien u wilt annuleren, dan kan de Renderklippenhoeve compensatie berekenen voor de verhuurperiode en onkosten. Bij de berekening van de compensatie wordt rekening gehouden met de gereserveerde huur en het mogelijke gebruik andere services van de reservering. Het bedrag van de annuleringskosten bedraagt: 
  ■ voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 30% van de reissom;
  ■ In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 60% van de reissom.
  ■ In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de reissom;
  ■ voor latere annulering of bij het niet verschijnen wordt de volledige prijs in rekening gebracht.

 De reservering bij de Renderklippenhoeve

 • Reserveren geschiedt telefonisch of per e-mail en op basis van beschikbaarheid. Bij het maken van de reservering noteren wij uw adresgegevens om u te kunnen bereiken bij eventuele vragen.
 • Betaling geschiedt voor alle 4 de woningen middels een gespecificeerde factuur. Betaling van de volledige huursom dient te
  worden overgemaakt op de bankrekening zoals vermeld op de factuur, binnen 30 dagen na ontvangst van de factuur. Indien het
  vakantieverblijf vóór deze periode aanvangt, dient het bedrag tenminste één week voor aankomst te zijn voldaan.
 • Na ontvangst van de orderbevestiging gaat u akkoord met de meegezonden Algemene Voorwaarden.
 • De Renderklippenhoeve behoud zich ten alle tijden het recht voor bij gewijzigde omstandigheden de boeking eenzijdig te kunnen annuleren. De woningnamen Jagers Huys, Sprengen en Cornelia bevinden zich op het park “Eper Sprengen”. Mocht er om welke reden dan ook deze woning niet beschikbaar zijn dan behouden wij ons het recht voor om een vergelijkbare woning op het park “Eper Sprengen” te verhuren.
 • Alle prijzen op de site www.renderklippenhoeve.nl vermeld zijn geldig t/m 31 december 2022.

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing voor het jaar 2022, met behoud van alle rechten.

Copyright © 2021 Renderklippen Hoeve.
Website ontwikkeling Lekker Praktisch